Kom ind og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Som kunde vil du opleve et venligt team af højt kvalificerede medarbejdere, som løbende holder sig opdateret med nyeste trends på markedet. Hos os er kunden i centrum, derfor er service et vigtigt parameter, når vi skal give vores kunder en god oplevelse i salonen. Vi lytter til dine ønsker og vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat som de er glade og stolte af.

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste og mest professionelle behandling og personalets kvalifikationer er i højsædet. Det gælder lige fra vores dygtige elever til de super dygtige frisører, der altid er klar med gode råd og ideer til dit hår, hvis dette ønskes.

Så ønsker du høj kvalitet, professionel behandling, personlig service hvor der tages hensyn til dig som kunde, da vi ved at ingen kunder er ens, samt rimelige priser, så er det os du skal ringe til.

Vi glæder os til at se dig i salonen.

  Ring 98 62 11 00

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.